Pastissets de Moniato (Recepta de Rosario Moreno)

     PASTISSETS DE SARI



            Ingredients per al farcit:

            2 kilos de moniatos ja bullits i pelats

            1 kilo de sucre

            3 rametes de canella

            i la corfa d'una llima



            Es tritura el sucre amb el moniato, i es posa al foc amb la canella i la llima. A foc lent, remenant durant 1 hora aprox. (Açò es pot fer un dia qualsevol ja que dura en la nevera prou de temps)



            Ingredients per a la massa:

             (la mida del got és de vi)

            1 got de cassalla (o anís sec)

            1 got de sucre glace

            2 gots d'oli de girasol menys un ditet que el posarem d'oliva.

            1 polsim de sal

            850 gr. de farina tamisada



            S'amassa molt bé i es deixa reposar uns quinze minuts, després s'exten la massa amb un corró (per a que no se pegue la pasta: damunt d'un paper de forn i baix de paper de film). Amb un copa gran feu les formes de la massa per fer-les tots igualets. Farcir-los, arrebossar-los per damunt de canella en polç i sucre i al forn durant uns 13' si està el forn ben calent. (quan de color els veus bé, els traus de seguida).

            Si et sobra  massa, pots fer rotllets d'anís.

Comentaris

Entrades populars