Rellomello Wellington



Per a preparar la recepta de Rellomello Wellington he anat abans a la botiga exposició que té oberta per a venda al públic Ahullana-Lanusse en el polígon industrial de Carcaixent. (darrere de congelats Pascual, enfront de fusteria Xent). Es tracta d'una empresa de distribució de productes càrnics i de gourmet on sempre he trobat una gran varietat i qualitat en distintes carns fresques, precuinades envasades i de guarnicions especials. Un lloc ideal per a proveir-se de bona matèria i idees per a aquest Nadal en l'exposició oberta al públic.

Ingredients:

    4 trossos de rellomello
    200 g de bolets
    150 g de paté de foie gras
    1 ou
    Massa de pasta fullada

Preparació:

Tallem rellomello en porcions d'uns 180 g i sal-pebrar. Marcar ambdós cares de cada rellomello en una paella ben calenta, deixant les cares daurades però l'interior totalment cru.
-En la mateixa paella saltegem els bolets prèviament trossejats i llavats.
-Els retirem del foc i els mesclem amb unes cullerades de paté de foie gras.
-Estirem la massa de pasta fullada i la tallem en quadrats d'uns 15 cm.
-Col·locar una cullerada de la farsa de boletsi paté en cada quadrat de pasta fullada, i sobre aquesta, cada rellomello.
-Tancar les puntes del pasta fullada deixant el rellomello totalment embolicat.
-Pintar amb ou batut i col·locar en llauna de forn.
-Fer un foraet a cada pasta fullada a manera de ximenera perquè els vapors de la cocció tinguen una via de fuga.
-Deixar reposar i enfornar just abans de servir, a 180ºC uns 12 minuts (així s'aconsegueix que es Dore el pasta fullada però que es mantinga al punt el rellomello).

Comentaris

Entrades populars