Truita de carabasseta amb tomaca i parmesà



Un entrant ideal per a la primavera i l'estiu són estes Truites de carabasseta amb tomaca i parmesà, senzilles, sucoses, refrescants i molt saboroses.


Ingredients (6 comensals)

600 grams de carabasseta
4 ous
40 grams de gingebre
4 dents d'all
Pebre negre
Sal
Oli d'oliva verge extra.
4 tomaques pera extra
Formatge parmesà.

Elaboració

Llava bé les carabassetes, dos peces mitjanes faran eixe pes aproximadament, eixuga'ls bé i ratlla'ls utilitzant un ratllador gros. Salpimenta la carabasseta al gust i posa'l en un colador perquè perda un poc d'aigua, perquè no es va a cuinar abans de fer les truitetes.

Quan tingues la carabasseta ben escorreguda posa'l en un bol, pela el gingebre i els alls, ratlla'ls i incorpora'ls al bol. Mescla bé per a, finalment, incorporar els ous batuts i tornar a mesclar.

Prepara les tomaques, pela'ls i espinyola'ls, i talla'ls en dau. Posa'ls en un bol i adoba amb sal, pebre i oli d'oliva verge extra. Talla el formatge parmesà en resquills.

Per a fer les truitetes bé redones utilitza una paella xicoteta, de 12-14 cm. Posa-la a calfar amb unes gotes d'oli d'oliva verge extra, i fes les truites com normalment, donant-li la volta ajudant-te d'un platet.

Comentaris

Entrades populars