Macarrons amb bacon, mango i formatge blau



Ingredients (4 comensals)

400 grams de macarrons
1 mango
6-8 tallades de bacon
1 dent d'all
125 grams de formatge blau
100-120 grams de formatge crema
Anous (opcional)
Pebre negre
Sal.

Elaboració:

Posa una olla amb abundant aigua per a coure la pasta, quan trenque a bullir afig sal i a continuació la pasta, mou-la perquè no s'apegue i baixa el foc a temperatura mitjana-alta per a coure-la fins que estiga al dente.

Mentrestant, talla el bacon en tires, pela la dent d'all i pica'l ben picat. Posa una paella a calfar, sense afegir oli d'oliva, i fes el bacon a poc de foc perquè es vaja daurant lentament,  vés donant-li la voltes perquè es faça de forma homogènia. Quan li falten un parell o tres de minuts, afig l'all picat.

Pela el mango i talla'l  en daus. Incorpora'l a la paella amb el bacon una vegada que l'hages retirat del foc. Només volem que agarre temperatura, encara que si el mango no està molt madur, pots tindre'l un parell de minuts amb el bacon. Per a acabar, afig un rall d'oli d'oliva verge extra i pebre negre acabat de moldre.

Quan la pasta estiga al dente, escorre-la reservant entre mig got i un got de l'aigua de cocció. Torna a posar els macarrons en l'olla y mig got d'aigua de cocció, incorpora el formatge crema i la meitat del formatge blau, vés movent amb una cullera de fusta perquè la calor vaja fonent el formatge, actuant com una salsa cremosa. Si fóra necessari, afig un poc més d'aigua de cocció.

Emplatat
Serveix els Macarrons amb la salsa cremosa de formatge i reparteix a continuació el bacon, el mango i la resta del formatge blau tallat en daus. Per a acabar, afig unes anous trossejades i serveix de seguida.

Comentaris

Entrades populars