dijous, 6 de juny de 2013

Espaguetis amb salsa Carbonara

 
Ingredients (4 comensals)

  • 400 grams d'espaguetis
  • 100 grams de cansalada
  • 4 rovells d'ou
  • 40 grams de parmesà
  • 40 grams de formatge d'ovella
  • Mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 dent d'all
  • Sal
  • Pebre negre.

Elaboració:

  1. Cou la pasta en abundant aigua a la què afegiràs la sal quan entre en ebullició.
  2. Mentrestant, bat els rovells d'ou en un bol i agrega el formatge reservant un poc per a incorporar-lo en finalitzar el plat, i una mica de sal.
  3. En una paella amb un poc d'oli, frig la cansalada amb l'all, quan aquest haja desprès la seua aroma, retira-ho.
  4. Escorre la pasta i afig-li un poc de mantega abans d'incorporar-la a la paella de la cansalada, mescla bé i retira del foc.
  5. Quan la paella haja perdut un poc de calor, aboca els rovells batuts amb el formatge sobre els espaguetis i mescla amb moviments ràpids perquè no es quallen.
  6. Serveix de seguida empolvorant el formatge reservat i un poc de pebre negre acabat de moldre.